Contract opzeggen

Zodra er een afspraak wordt gemaakt over het bouwen van de website wordt er een contract opgesteld. De contracten die worden gemaakt zijn niet langdurig. Wanneer u niet langer verder wilt gaan met het bouwen van de website, kunt u dit ten alle tijden stopzetten. Besluit u binnen een jaar na aanmelding uw website op te zeggen, word er bij pakket small € 100,- pakket medium € 200,- en bij pakket large € 300,- in rekening gebracht.

Geen kleine lettertjes

Bij websitebouwen4you.nl heeft u geen last van opzegtermijnen of contracten met kleine lettertjes. Wij houden van simpel en duidelijk!

Geen opstartkosten

Wanneer u interesse heeft kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met ons. U kunt dan met uw vragen, gratis bij ons terecht. Ook wanneer u een begin wilt maken aan uw website door middel van informatie uitwisselen en overleggen wat u er precies van verwacht. Er wordt eerst goed overlegt over wat u precies op de site wilt zien en door middel van die informatie wordt er een bijpassende template uitgezocht. Hiervoor worden er nog geen kosten in rekening gebracht. Zodra de teksten etc. zijn aangeleverd wordt er daadwerkelijk een begin gemaakt aan de website zelf. Pas vanaf het echte begin aan de website worden er kosten gemaakt.